Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Thaksin University
Search
Search:
All of DSpace
Faculty / Faculty Establishment Project
Faculty of Agro - and Bio-industry
Articles
Research
Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-9 of 9 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
คุณสมบัติทางกายภาพ-เคมี และกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของแป้งข้าวสังข์หยดบดแห้งและบดเปียกและการประยุกต์ใช้ในการผลิตกาละแม
ถาวร จันทโชติ
2020
ฤทธิ์ต้านมะเร็งและต้านการอักเสบของสารสกัดจากหัวไอ้เหล็ก (Smilax ovalifolia)
จารุรัตน์ ปัญโญ
;
ธีรทัศน์ สุดสาย
2018
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ลองกองแผ่นอบแห้งเสริมโพรไบโอติกที่ห่อหุ้มด้วยอัลจิเนตด้วยวิธีเอนแคปซูเลชัน
ธิดารัตน์ จุทอง
;
รัทรดา สมพงษ์
;
อุราภรณ์ เรืองวัชรินทร์
2019
การผลิตและสมบัติของไซรัปลองกอง
ธิดารัตน์ จุทอง
;
รสวันต์ อินทรศิริสวัสดิ์
;
รัทรดา เทพประดิษฐ์
2019
การสกัดและจำแนกคุณสมบัติของคอลลาเจนจากเกล็ดปลานิล
พณัฐ กิตติพัฒนบวร
;
Phanat Kittiphattanabawon
2018
ผลของข้าวเหนียวดำสายพันธุ์พื้นบ้านจังหวัพัทลุงต่อคุณภาพของข้าวหมากในระหว่างกระบวนการหมัก
วิไลลักษณ์ กล่อมพงษ์
2023
การสกัดสารสำคัญจากหัวไอ้เหล็กด้วยไมโครเวฟและการประยุกต์ใช้สำหรับผลิตภัณฑ์ครีมพอกหน้า
จารุรัตน์ ปัญโญ
2023
คุณสมบัติทางชีวภาพและการประยุกต์ใช้สีผสมอาหารในเครื่องสำอางจากข้าวสังข์หยดและว่านหอมแดง
จุฬาลักษณ์ อ้นทอง
2023
Production and cryoprotective effect of hydrolyzed collagen from Nile tilapia prepared by papaya latex enzymes in frozen pacific white shrimp products
Phanat Kittiphattanabawon
;
พณัฐ กิตติพัฒนบวร
Discover
Author
2
Phanat Kittiphattanabawon
2
จารุรัตน์ ปัญโญ
2
ธิดารัตน์ จุทอง
2
พณัฐ กิตติพัฒนบวร
1
จุฬาลักษณ์ อ้นทอง
1
ถาวร จันทโชติ
1
ธีรทัศน์ สุดสาย
1
รสวันต์ อินทรศิริสวัสดิ์
1
รัทรดา สมพงษ์
1
รัทรดา เทพประดิษฐ์
.
next >
Subject
2
การแปรรูปผลิตผลเกษตร
2
การแปรรูปผลไม้
2
พืชสมุนไพร
2
ลองกอง
2
สารสกัดจากพืช
1
Gelatin
1
Plant enzymes
1
การหมัก
1
ข้าว -- พันธุ์สังข์หยด
1
ข้าวสังข์หยด
.
next >
Date issued
3
2023
2
2018
2
2019
2
2020