Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/629
Title: | ผลของข้าวเหนียวดำสายพันธุ์พื้นบ้านจังหวัพัทลุงต่อคุณภาพของข้าวหมากในระหว่างกระบวนการหมัก |
Other Titles: | Effect of indigenous glutinous rice of Phatthalung province on the puality of sweet fermented rice (Khaomak) during fermentation. รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของข้าวเหนียวดำสายพันธุ์พื้นบ้านจังหวัพัทลุงต่อคุณภาพของข้าวหมากในระหว่างกระบวนการหมัก |
Authors: | วิไลลักษณ์ กล่อมพงษ์ |
Keywords: | ข้าวเหนียวดำ -- วิจัย ข้าวหมาก การหมัก |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Description: | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากงบประมาณเงินรายได้ ประเภททุนวิจัยตามยุทธศาสตร์ ประจำปีงบประมาณ พ.ศ. 2560 มหาวิทยาลัยทักษิณ. |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/629 |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Wilailak 00217448.pdf | 3.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.