Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/629
Title: ผลของข้าวเหนียวดำสายพันธุ์พื้นบ้านจังหวัพัทลุงต่อคุณภาพของข้าวหมากในระหว่างกระบวนการหมัก
Other Titles: Effect of indigenous glutinous rice of Phatthalung province on the puality of sweet fermented rice (Khaomak) during fermentation.
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของข้าวเหนียวดำสายพันธุ์พื้นบ้านจังหวัพัทลุงต่อคุณภาพของข้าวหมากในระหว่างกระบวนการหมัก
Authors: วิไลลักษณ์ กล่อมพงษ์
Keywords: ข้าวเหนียวดำ -- วิจัย
ข้าวหมาก
การหมัก
Issue Date: 2018
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
Description: ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากงบประมาณเงินรายได้ ประเภททุนวิจัยตามยุทธศาสตร์ ประจำปีงบประมาณ พ.ศ. 2560 มหาวิทยาลัยทักษิณ.
URI: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/629
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wilailak 00217448.pdf3.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.