Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/608
Title: การผลิตและสมบัติของไซรัปลองกอง
Other Titles: Production and Characterization of Longkong Syrup
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การผลิตและสมบัติของไซรัปลองกอง
Authors: ธิดารัตน์ จุทอง
รสวันต์ อินทรศิริสวัสดิ์
รัทรดา เทพประดิษฐ์
Keywords: ลองกอง
การแปรรูปผลไม้
การแปรรูปผลิตผลเกษตร
Issue Date: 2019
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
Description: ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากสำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ ประจำปีงบประมาณ พ.ศ. 2561.
URI: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/608
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thidarat 00214403.pdf3.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.