Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/448
Title: คุณสมบัติทางกายภาพ-เคมี และกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของแป้งข้าวสังข์หยดบดแห้งและบดเปียกและการประยุกต์ใช้ในการผลิตกาละแม
Other Titles: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์คุณสมบัติทางกายภาพ-เคมี และกิจกรรมการต้านอนุมูลอิสระของแป้งข้าวสังข์หยดบดแห้งและบดเปียกและการประยุกต์ใช้ในการผลิตกาละแม
Physicochemical properties and antioxidant activity of dry- and wet-milled sangyod rice flour and their application for the production of Kalamae (Brown sugar caramel)
Authors: ถาวร จันทโชติ
Keywords: ผลิตภัณฑ์ข้าว
ข้าว -- พันธุ์สังข์หยด
ข้าวสังข์หยด -- การแปรรูป
Issue Date: 2020
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/448
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thavorn 00210314.pdf8.82 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.