Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/858
Title: Productionand Use of Gelatin Hydrolysate from Fish Skin as Cryoprotectant for Improving Surimi Quality
Other Titles: การผลิตและการใช้เจลาตินไฮโดรไลเสตจากหนังปลาในการเป็นสาร Cryoprotectant เพื่อปรับปรุงคุณภาพซูริมิ
Authors: Sappasith Klomklao
Simpson, Benjamin K.
Sakonwat Kuepethkaew
สกนวัจน์ เกื้อเพชร์แก้ว
Keywords: Enzymes -- Biotechnology
Enzymes -- Isolation and purification
Gelatin
Issue Date: 2023
Publisher: Thaksin University
Description: Thesis (Ph.D. (Biotechnology)) -- Thaksin University, 2023.
URI: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/858
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sakonwat Kuepethkaew 00222477.pdf273.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.