Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/858
Title: | Productionand Use of Gelatin Hydrolysate from Fish Skin as Cryoprotectant for Improving Surimi Quality |
Other Titles: | การผลิตและการใช้เจลาตินไฮโดรไลเสตจากหนังปลาในการเป็นสาร Cryoprotectant เพื่อปรับปรุงคุณภาพซูริมิ |
Authors: | Sappasith Klomklao Simpson, Benjamin K. Sakonwat Kuepethkaew สกนวัจน์ เกื้อเพชร์แก้ว |
Keywords: | Enzymes -- Biotechnology Enzymes -- Isolation and purification Gelatin |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Thaksin University |
Description: | Thesis (Ph.D. (Biotechnology)) -- Thaksin University, 2023. |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/858 |
Appears in Collections: | Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sakonwat Kuepethkaew 00222477.pdf | 273.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.