Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/858
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSappasith Klomklaoth_TH
dc.contributor.advisorSimpson, Benjamin K.th_TH
dc.contributor.authorSakonwat Kuepethkaewth_TH
dc.contributor.authorสกนวัจน์ เกื้อเพชร์แก้วth_TH
dc.date.accessioned2024-07-31T07:02:26Z-
dc.date.available2024-07-31T07:02:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/858-
dc.descriptionThesis (Ph.D. (Biotechnology)) -- Thaksin University, 2023.th_TH
dc.language.isoenth_TH
dc.publisherThaksin Universityth_TH
dc.subjectEnzymes -- Biotechnologyth_TH
dc.subjectEnzymes -- Isolation and purificationth_TH
dc.subjectGelatinth_TH
dc.titleProductionand Use of Gelatin Hydrolysate from Fish Skin as Cryoprotectant for Improving Surimi Qualityth_TH
dc.title.alternativeการผลิตและการใช้เจลาตินไฮโดรไลเสตจากหนังปลาในการเป็นสาร Cryoprotectant เพื่อปรับปรุงคุณภาพซูริมิth_TH
dc.typeThesisth_TH
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sakonwat Kuepethkaew 00222477.pdf273.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.