Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/434
Title: การพัฒนากระบวนการผลิตปลาส้มด้วยกล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกร่วมกับยีสต์และการแปรรูปผลิตภัณฑ์
Other Titles: Development of Thai fermented fish (Pla-som) production using co-culture starter of latic acid bacteria and yeast and pla-som processing
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การพัฒนากระบวนการผลิตปลาสัมด้วยกล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกร่วมกับยีสต์และการแปรรูปผลิตภัณฑ์
Authors: ศุภชัย นิติพันธ์
ประมวล ทรายทอง
บุษกร อุตรภิชาติ
Keywords: การหมักปลา
อาหารหมัก
ยีสต์
แบคทีเรียกรดแล็กติก
Issue Date: 2020
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/434
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suphachai 00210211.pdf2.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.