Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/434
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิตปลาส้มด้วยกล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกร่วมกับยีสต์และการแปรรูปผลิตภัณฑ์ |
Other Titles: | Development of Thai fermented fish (Pla-som) production using co-culture starter of latic acid bacteria and yeast and pla-som processing รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การพัฒนากระบวนการผลิตปลาสัมด้วยกล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกร่วมกับยีสต์และการแปรรูปผลิตภัณฑ์ |
Authors: | ศุภชัย นิติพันธ์ ประมวล ทรายทอง บุษกร อุตรภิชาติ |
Keywords: | การหมักปลา อาหารหมัก ยีสต์ แบคทีเรียกรดแล็กติก |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/434 |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suphachai 00210211.pdf | 2.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.