DSpace Repository
การพัฒนากระบวนการผลิตปลาส้มด้วยกล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกร่วมกับยีสต์และการแปรรูปผลิตภัณฑ์
Login
DSpace Home
→
Faculty / Faculty Establishment Project
→
Faculty of Science and Digital Innovation
→
Research
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
การพัฒนากระบวนการผลิตปลาส้มด้วยกล้าเชื้อแบคทีเรียกรดแลคติกร่วมกับยีสต์และการแปรรูปผลิตภัณฑ์
ศุภชัย นิติพันธ์
;
ประมวล ทรายทอง
;
บุษกร อุตรภิชาติ
URI:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/434
Date:
2020
Show full item record
Files in this item
Name:
Suphachai 00210211.pdf
Size:
2.112Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Research
[70]
งานวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register