DSpace Repository
คุณสมบัติการต้านออกซิเดชันของสารสกัดจากข้าวโพดสีม่วงและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ขนมลา
Login
DSpace Home
→
Faculty / Faculty Establishment Project
→
Faculty Of Technology and Community Development
→
Research
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
คุณสมบัติการต้านออกซิเดชันของสารสกัดจากข้าวโพดสีม่วงและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ขนมลา
อมรรัตน์ ถนนแก้ว
;
เนตรนภา แซ่หลี
;
ธิดารัตน์ จุทอง
URI:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/440
Date:
2019
Show full item record
Files in this item
Name:
Amonrat 00214424.pdf
Size:
3.363Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Research
[13]
งานวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register