Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/837
Title: | การปรับปรุงกระบวนการผลิตเพื่อยืดอายุการเก็บรักษาไซรัปลองกอง |
Other Titles: | Production improvement for shelf life extension of Longkong syrup รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์โครงการวิจัยการปรับปรุงกระบวนการผลิตเพื่อยืดอายุการเก็บรักษาไซรัปลองกอง |
Authors: | ธิดารัตน์ จุทอง รสวันต์ อินทรศิริสวัสดิ์ |
Keywords: | ลองกอง การแปรรูปผลไม้ |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Description: | ได้รับงบประมาณสนับสนุนจากสำนักงานสภานโยบายการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรมแห่งชาติ โดยมหาวิทยาลัยทักษิณ ประจำปีงบประมาณ พ.ศ. 2564. |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/837 |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Thidarat Juthong 00220448.pdf | 35.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.