Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/629
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิไลลักษณ์ กล่อมพงษ์ | th_TH |
dc.date.accessioned | 2023-09-18T03:04:58Z | - |
dc.date.available | 2023-09-18T03:04:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/629 | - |
dc.description | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากงบประมาณเงินรายได้ ประเภททุนวิจัยตามยุทธศาสตร์ ประจำปีงบประมาณ พ.ศ. 2560 มหาวิทยาลัยทักษิณ. | th_TH |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยทักษิณ | th_TH |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยทักษิณ | th_TH |
dc.subject | ข้าวเหนียวดำ -- วิจัย | th_TH |
dc.subject | ข้าวหมาก | th_TH |
dc.subject | การหมัก | th_TH |
dc.title | ผลของข้าวเหนียวดำสายพันธุ์พื้นบ้านจังหวัพัทลุงต่อคุณภาพของข้าวหมากในระหว่างกระบวนการหมัก | th_TH |
dc.title.alternative | Effect of indigenous glutinous rice of Phatthalung province on the puality of sweet fermented rice (Khaomak) during fermentation. | th_TH |
dc.title.alternative | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ผลของข้าวเหนียวดำสายพันธุ์พื้นบ้านจังหวัพัทลุงต่อคุณภาพของข้าวหมากในระหว่างกระบวนการหมัก | th_TH |
dc.type | Research | th_TH |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Wilailak 00217448.pdf | 3.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.