Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/608
Title: | การผลิตและสมบัติของไซรัปลองกอง |
Other Titles: | Production and Characterization of Longkong Syrup รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การผลิตและสมบัติของไซรัปลองกอง |
Authors: | ธิดารัตน์ จุทอง รสวันต์ อินทรศิริสวัสดิ์ รัทรดา เทพประดิษฐ์ |
Keywords: | ลองกอง การแปรรูปผลไม้ การแปรรูปผลิตผลเกษตร |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Description: | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากสำนักงานคณะกรรมการวิจัยแห่งชาติ ประจำปีงบประมาณ พ.ศ. 2561. |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/608 |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Thidarat 00214403.pdf | 3.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.