Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/440
Title: | คุณสมบัติการต้านออกซิเดชันของสารสกัดจากข้าวโพดสีม่วงและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ขนมลา |
Other Titles: | Antioxidant properties of purple corn and its application in Khanomla รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์คุณสมบัติการต้านออกซิเดชันของสารสกัดจากข้าวโพดสีม่วงและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ขนมลา |
Authors: | อมรรัตน์ ถนนแก้ว เนตรนภา แซ่หลี ธิดารัตน์ จุทอง |
Keywords: | ขนมลา -- วิจัย ขนมลา -- การเก็บและรักษา แป้งข้าวโพด ข้าวโพดสีม่วง |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/440 |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Amonrat 00214424.pdf | 3.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.