Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/440
Title: คุณสมบัติการต้านออกซิเดชันของสารสกัดจากข้าวโพดสีม่วงและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ขนมลา
Other Titles: Antioxidant properties of purple corn and its application in Khanomla
รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์คุณสมบัติการต้านออกซิเดชันของสารสกัดจากข้าวโพดสีม่วงและการประยุกต์ใช้ในผลิตภัณฑ์ขนมลา
Authors: อมรรัตน์ ถนนแก้ว
เนตรนภา แซ่หลี
ธิดารัตน์ จุทอง
Keywords: ขนมลา -- วิจัย
ขนมลา -- การเก็บและรักษา
แป้งข้าวโพด
ข้าวโพดสีม่วง
Issue Date: 2019
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/440
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Amonrat 00214424.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.