DSpace Repository
คุณค่าทางโภชนาการและสมบัติการต้านออกซิเดชันของเนื้อลูกตาลสุกและการใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์ขนมลา
Login
DSpace Home
→
Faculty / Faculty Establishment Project
→
Faculty Of Technology and Community Development
→
Research
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
คุณค่าทางโภชนาการและสมบัติการต้านออกซิเดชันของเนื้อลูกตาลสุกและการใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์ขนมลา
อมรรัตน์ ถนนแก้ว
;
อัจฉรัตน์ สุวรรณภักดี
URI:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/439
Date:
2017
Show full item record
Files in this item
Name:
Amonrat 00207928.pdf
Size:
1.701Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Research
[13]
งานวิจัย
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register