Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/857
Title: | Production, Characteristics and Changes During Fermentation of Fermented Fish Paste (Ka Pi Plaa) Produced From Freshwater Fish |
Other Titles: | การผลิต คุณสมบัติ และการเปลี่ยนแปลงระหว่างการหมักของกะปิปลาที่ผลิตจากปลาน้ำจืด |
Authors: | Sappasith Klomklao Suppasil Maneerat Hansen,Egon Bech Pakteera Sripokar ภัคธีรา ศรีโภคา |
Keywords: | Fish paste Condiment Fish -- Fermentation |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Thaksin University |
Description: | Thesis (Ph.D. (Biotechnology)) -- Thaksin University, 2022. |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/857 |
Appears in Collections: | Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pakteera Sripokar 00222474.pdf | 185.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.