Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/857
Title: Production, Characteristics and Changes During Fermentation of Fermented Fish Paste (Ka Pi Plaa) Produced From Freshwater Fish
Other Titles: การผลิต คุณสมบัติ และการเปลี่ยนแปลงระหว่างการหมักของกะปิปลาที่ผลิตจากปลาน้ำจืด
Authors: Sappasith Klomklao
Suppasil Maneerat
Hansen,Egon Bech
Pakteera Sripokar
ภัคธีรา ศรีโภคา
Keywords: Fish paste
Condiment
Fish -- Fermentation
Issue Date: 2022
Publisher: Thaksin University
Description: Thesis (Ph.D. (Biotechnology)) -- Thaksin University, 2022.
URI: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/857
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pakteera Sripokar 00222474.pdf185.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.