Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/830
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จารุรัตน์ ปัญโญ | th_TH |
dc.date.accessioned | 2024-06-10T08:36:50Z | - |
dc.date.available | 2024-06-10T08:36:50Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/830 | - |
dc.description | ได้รับทุนอุดหนุนการวิจัยจากงบประมาณเงินรายได้ ประจำปีงบประมาณ พ.ศ. 2564 มหาวิทยาลัยทักษิณ. | th_TH |
dc.description.sponsorship | มหาวิทยาลัยทักษิณ. | th_TH |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยทักษิณ | th_TH |
dc.subject | สารสกัดจากพืช | th_TH |
dc.subject | ส้มโอ | th_TH |
dc.title | การสกัดเปลือกส้มโอทับทิมสยามด้วยไมโครเวฟและองค์ประกอบทางเคมี | th_TH |
dc.title.alternative | Microwave-assisted extraction of the peels of Tubtim Siam pomelo and chemical compositions. | th_TH |
dc.type | Research | th_TH |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jarurat Panyo 00220463.pdf | 3.2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.