Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/663
Title: | เปิดประตูอาหารท้องถิ่น "เต้าคั่ว" สู่การท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรมสร้างสรรค์เมืองหลักสงขลา |
Other Titles: | The Gateway for the Southern Thai Dish Tao-Kua : Through the Creative Cultural Tourism in the Main Province of Songkhla. |
Authors: | พรพันธุ์ เขมคุณาศัย ณฐพงศ์ จิตรนิรัตน์ พรไทย ศิริสาธิตกิจ จินาพร สังข์ทอง |
Keywords: | การท่องเที่ยวโดยชุมชน การท่องเที่ยวเชิงวัฒนธรรม อาหารท้องถิ่น -- ไทย (ภาคใต้) สงขลา -- ภูมิประเทศและการท่องเที่ยว |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
Description: | ดุษฎีนิพนธ์ (ปร.ด. (วัฒนธรรมศึกษา)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ, 2564. |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/663 |
Appears in Collections: | Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Jinaporn Sangthong 00219197.pdf | 88.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.