Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/458
Title: | การใช้ Electrostatic atomized water particles; nanoe tm และ Ethanol vapor releasing pad ในการชะลอการเหลืองและรักษาคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของส้มโอพันธุ์ทับทิมสยาม |
Other Titles: | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การใช้ Electrostatic atomized water particles; nanoe tm และ Ethanol vapor releasing pad ในการชะลอการเหลืองและรักษาคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของส้มโอพันธุ์ทับทิมสยาม Application of the Electrostatic atomized water particles; nanoe tm and Ethanol vapor releasing pad for delayin of the yellowing and maintain posthavest quality of Siam Red Ruby pumelo (Citrus maxima (Burm). Merr). |
Authors: | สมัคร แก้วสุกแสง |
Keywords: | ส้มโอ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว ส้มโอ -- การเก็บและรักษา -- วิจัย ส้มโอ -- วิจัย |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/458 |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Samak 00214284.pdf | 9.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.