Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/458
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สมัคร แก้วสุกแสง | th_TH |
dc.date.accessioned | 2022-11-22T06:58:24Z | - |
dc.date.available | 2022-11-22T06:58:24Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/458 | - |
dc.description.sponsorship | ได้รับทุนสนับสนุนการวิจัยจากงบประมาณเงินแผ่นดิน ประจำปีงบประมาณ พ.ศ. 2560 มหาวิทยาลัยทักษิณ. | th_TH |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยทักษิณ | th_TH |
dc.subject | ส้มโอ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | th_TH |
dc.subject | ส้มโอ -- การเก็บและรักษา -- วิจัย | th_TH |
dc.subject | ส้มโอ -- วิจัย | th_TH |
dc.title | การใช้ Electrostatic atomized water particles; nanoe tm และ Ethanol vapor releasing pad ในการชะลอการเหลืองและรักษาคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของส้มโอพันธุ์ทับทิมสยาม | th_TH |
dc.title.alternative | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การใช้ Electrostatic atomized water particles; nanoe tm และ Ethanol vapor releasing pad ในการชะลอการเหลืองและรักษาคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของส้มโอพันธุ์ทับทิมสยาม | th_TH |
dc.title.alternative | Application of the Electrostatic atomized water particles; nanoe tm and Ethanol vapor releasing pad for delayin of the yellowing and maintain posthavest quality of Siam Red Ruby pumelo (Citrus maxima (Burm). Merr). | th_TH |
dc.type | Research | th_TH |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Samak 00214284.pdf | 9.1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.