Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/458
Title: การใช้ Electrostatic atomized water particles; nanoe tm และ Ethanol vapor releasing pad ในการชะลอการเหลืองและรักษาคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของส้มโอพันธุ์ทับทิมสยาม
Other Titles: รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์การใช้ Electrostatic atomized water particles; nanoe tm และ Ethanol vapor releasing pad ในการชะลอการเหลืองและรักษาคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของส้มโอพันธุ์ทับทิมสยาม
Application of the Electrostatic atomized water particles; nanoe tm and Ethanol vapor releasing pad for delayin of the yellowing and maintain posthavest quality of Siam Red Ruby pumelo (Citrus maxima (Burm). Merr).
Authors: สมัคร แก้วสุกแสง
Keywords: ส้มโอ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
ส้มโอ -- การเก็บและรักษา -- วิจัย
ส้มโอ -- วิจัย
Issue Date: 2018
Publisher: มหาวิทยาลัยทักษิณ
URI: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/458
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Samak 00214284.pdf9.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.