Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/439
Title: | คุณค่าทางโภชนาการและสมบัติการต้านออกซิเดชันของเนื้อลูกตาลสุกและการใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์ขนมลา |
Other Titles: | Nutritional and antioxidant properties of the flesh of the ripe sugar palm and its application in khanomla รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ คุณค่าทางโภชนาการและสมบัติการต้านออกซิเดชันของเนื้อลูกตาลสุกและการใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์ขนมลา |
Authors: | อมรรัตน์ ถนนแก้ว อัจฉรัตน์ สุวรรณภักดี |
Keywords: | โภชนาการ -- ข้อมูล ขนมลา -- วิจัย ขนมลา -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | มหาวิทยาลัยทักษิณ |
URI: | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/439 |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Amonrat 00207928.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.