Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/439
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอมรรัตน์ ถนนแก้วth_TH
dc.contributor.authorอัจฉรัตน์ สุวรรณภักดีth_TH
dc.date.accessioned2022-05-09T09:09:33Z-
dc.date.available2022-05-09T09:09:33Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/439-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยทักษิณth_TH
dc.subjectโภชนาการ -- ข้อมูลth_TH
dc.subjectขนมลา -- วิจัยth_TH
dc.subjectขนมลา -- การเก็บและรักษาth_TH
dc.titleคุณค่าทางโภชนาการและสมบัติการต้านออกซิเดชันของเนื้อลูกตาลสุกและการใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์ขนมลาth_TH
dc.title.alternativeNutritional and antioxidant properties of the flesh of the ripe sugar palm and its application in khanomlath_TH
dc.title.alternativeรายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ คุณค่าทางโภชนาการและสมบัติการต้านออกซิเดชันของเนื้อลูกตาลสุกและการใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์ขนมลาth_TH
dc.typeResearchth_TH
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Amonrat 00207928.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.