Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/439
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อมรรัตน์ ถนนแก้ว | th_TH |
dc.contributor.author | อัจฉรัตน์ สุวรรณภักดี | th_TH |
dc.date.accessioned | 2022-05-09T09:09:33Z | - |
dc.date.available | 2022-05-09T09:09:33Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/439 | - |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยทักษิณ | th_TH |
dc.subject | โภชนาการ -- ข้อมูล | th_TH |
dc.subject | ขนมลา -- วิจัย | th_TH |
dc.subject | ขนมลา -- การเก็บและรักษา | th_TH |
dc.title | คุณค่าทางโภชนาการและสมบัติการต้านออกซิเดชันของเนื้อลูกตาลสุกและการใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์ขนมลา | th_TH |
dc.title.alternative | Nutritional and antioxidant properties of the flesh of the ripe sugar palm and its application in khanomla | th_TH |
dc.title.alternative | รายงานวิจัยฉบับสมบูรณ์ คุณค่าทางโภชนาการและสมบัติการต้านออกซิเดชันของเนื้อลูกตาลสุกและการใช้ประโยชน์ในผลิตภัณฑ์ขนมลา | th_TH |
dc.type | Research | th_TH |
Appears in Collections: | Research |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Amonrat 00207928.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.