Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/412
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorณัฐธยาน์ ฟาน เบมth_TH
dc.contributor.advisorอนิศรา เพ็ญสุข ติ๊บแก้วth_TH
dc.contributor.authorนูรีย๊ะ มิยะth_TH
dc.date.accessioned2022-04-20T02:40:18Z-
dc.date.available2022-04-20T02:40:18Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/412-
dc.descriptionปริญญานิพนธ์ (วท.ม.(ชีววิทยา)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ, 2559.th_TH
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยทักษิณth_TH
dc.subjectข้าว -- คุณภาพth_TH
dc.subjectข้าว -- ปุ๋ยth_TH
dc.titleผลของความเข้มข้นของปุ๋ยโพแทสเซียมต่อลักษณะทางกายภาพ คุณสมบัติทางเคมี และคุณภาพสารหอมของข้าวพันธุ์ดอกพะยอม (Oryza sativa L. var. Dokpayom)th_TH
dc.title.alternativeEffects of Potassium Fertilizer Concentrations on Physical Characteristics, Chemical Properties and Aromatic Substance Content Qualities of Oryza sativa L. var. Dokpayomth_TH
dc.typeThesisth_TH
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nureeyah 00214831.pdf5.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.