Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/304
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วิทวัฒน์ ขัตติยะมาน | th_TH |
dc.contributor.advisor | อมลวรรณ วีระธรรมโม | th_TH |
dc.contributor.author | ณัฐติกา พรมดำ | th_TH |
dc.date.accessioned | 2021-12-03T08:35:37Z | - |
dc.date.available | 2021-12-03T08:35:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/304 | - |
dc.description | ปริญญานิพนธ์ (กศ.ม.(หลักสูตรและการสอน)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ, 2559. | th_TH |
dc.language.iso | th_TH | th_TH |
dc.publisher | มหาวิทยาลัยทักษิณ | th_TH |
dc.subject | ภูมิปัญญาชาวบ้าน -- ไทย (ภาคใต้) -- วิจัย | th_TH |
dc.subject | อาหาร -- การศึกษาและการสอน (ประถมศึกษา) | th_TH |
dc.title | การพัฒนาหน่วยการเรียนรู้ท้องถิ่น เรื่อง ไข่ครอบภูมิปัญญาชาวบ้าน ริมทะเลสาบสงขลา กลุ่มสาระการเรียนรู้การงานอาชีพและเทคโนโลยี ชั้นประถมศึกษาปีที่ 5 อำเภอเมืองสงขลา จังหวัดสงขลา | th_TH |
dc.title.alternative | The Development of Local Content Learning Units on "Khai Khrob Salted Duck Yolk : A folk wisdom product of Songkhla Lake Basin" in the Subject Area of Occupation and Technology for Primary-5 Students in Mueang Songkhla District, Songkhla Province. | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |
Appears in Collections: | Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Nattiga 00214245.pdf | 160.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.