Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวิทวัฒน์ ขัตติยะมานth_TH
dc.contributor.advisorอมลวรรณ วีระธรรมโมth_TH
dc.contributor.authorณัฐติกา พรมดำth_TH
dc.date.accessioned2021-12-03T08:35:37Z-
dc.date.available2021-12-03T08:35:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttp://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/304-
dc.descriptionปริญญานิพนธ์ (กศ.ม.(หลักสูตรและการสอน)) -- มหาวิทยาลัยทักษิณ, 2559.th_TH
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยทักษิณth_TH
dc.subjectภูมิปัญญาชาวบ้าน -- ไทย (ภาคใต้) -- วิจัยth_TH
dc.subjectอาหาร -- การศึกษาและการสอน (ประถมศึกษา)th_TH
dc.titleการพัฒนาหน่วยการเรียนรู้ท้องถิ่น เรื่อง ไข่ครอบภูมิปัญญาชาวบ้าน ริมทะเลสาบสงขลา กลุ่มสาระการเรียนรู้การงานอาชีพและเทคโนโลยี ชั้นประถมศึกษาปีที่ 5 อำเภอเมืองสงขลา จังหวัดสงขลาth_TH
dc.title.alternativeThe Development of Local Content Learning Units on "Khai Khrob Salted Duck Yolk : A folk wisdom product of Songkhla Lake Basin" in the Subject Area of Occupation and Technology for Primary-5 Students in Mueang Songkhla District, Songkhla Province.th_TH
dc.typeThesisth_TH
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nattiga 00214245.pdf160.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.