Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/221
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSamak Kaewsuksaength_TH
dc.contributor.advisorTakeda, Seijith_TH
dc.contributor.authorNatthakan Maksuwanth_TH
dc.contributor.authorณัฐกานต์ มากสุวรรณ์th_TH
dc.date.accessioned2021-09-29T08:34:58Z-
dc.date.available2021-09-29T08:34:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/221-
dc.descriptionThesis (M.Sc.(Biotechnology)) -- Thaksin University, 2019.th_TH
dc.language.isoen_USth_TH
dc.publisherThaksin Universityth_TH
dc.subjectLotus -- Researchth_TH
dc.titleDelay of Postharvest Senescence and Prolong Shelf Life of Commercially Cut Lotus Flowers Using Ethanol and Analoges of Pyridinedicarboxylic Acidth_TH
dc.title.alternativeการชะลอการเสื่อมสภาพหลังการเก็บเกี่ยวและยืดอายุการวางจำหน่ายของบัวตัดดอกทางการค้า โดยใช้เอทานอลและสารสะลาย pyridinedicarboxylic acidth_TH
dc.typeThesisth_TH
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Natthakan Maksuwan 00210639.pdf4.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.