Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSappasith Klomklaoth_TH
dc.contributor.advisorKanokphorn Sangkharakth_TH
dc.contributor.authorJaran Patchimpetth_TH
dc.contributor.authorจรัญ ปัจฉิมเพ็ชรth_TH
dc.date.accessioned2021-09-29T08:23:26Z-
dc.date.available2021-09-29T08:23:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/219-
dc.descriptionThesis (M.Sc.(Biotechnology)) -- Thaksin University, 2019.th_TH
dc.language.isoen_USth_TH
dc.publisherThaksin Universityth_TH
dc.subjectEnzymes -- Biotechnologyth_TH
dc.subjectLipaseth_TH
dc.subjectBiodieselth_TH
dc.subjectBiodiesel fuelsth_TH
dc.titleOptimization of Biodiesel Production from the Used Cooking Oil by Lipase from Fish Viscera and Ultrasonicationth_TH
dc.title.alternativeสภาวะที่เหมาะสมในการผลิตไบโอดีเซลจากน้ำมันพืชใช้แล้วโดยใช้เอนไซม์ไลเปสจากเครื่องในสัตว์น้ำและวิธีอัลตราโซนิกส์th_TH
dc.typeThesisth_TH
Appears in Collections:Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jaran Patchimpet 00210671.pdf2.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.