DSpace Repository

Production, Characteristics and Changes During Fermentation of Fermented Fish Paste (Ka Pi Plaa) Produced From Freshwater Fish

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sappasith Klomklao th_TH
dc.contributor.advisor Suppasil Maneerat th_TH
dc.contributor.advisor Hansen,Egon Bech th_TH
dc.contributor.author Pakteera Sripokar th_TH
dc.contributor.author ภัคธีรา ศรีโภคา th_TH
dc.date.accessioned 2024-07-31T04:47:46Z
dc.date.available 2024-07-31T04:47:46Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/857
dc.description Thesis (Ph.D. (Biotechnology)) -- Thaksin University, 2022. th_TH
dc.language.iso en th_TH
dc.publisher Thaksin University th_TH
dc.subject Fish paste th_TH
dc.subject Condiment th_TH
dc.subject Fish -- Fermentation th_TH
dc.title Production, Characteristics and Changes During Fermentation of Fermented Fish Paste (Ka Pi Plaa) Produced From Freshwater Fish th_TH
dc.title.alternative การผลิต คุณสมบัติ และการเปลี่ยนแปลงระหว่างการหมักของกะปิปลาที่ผลิตจากปลาน้ำจืด th_TH
dc.type Thesis th_TH


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • Theses [96]
    วิทยานิพนธ์, ดุษฎีนิพนธ์

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account