Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/80
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปาจรีย์ เรืองกลับth_TH
dc.contributor.authorอมรรัตน์ ถนนแก้วth_TH
dc.contributor.authorสมพงค์ พรมสะอาดth_TH
dc.contributor.authorนฤมล ขนอมth_TH
dc.date.accessioned2021-01-19T04:31:38Z-
dc.date.available2021-01-19T04:31:38Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/80-
dc.language.isoth_THth_TH
dc.publisherมหาวิทยาลัยทักษิณth_TH
dc.subjectบรรจุภัณฑ์อาหารth_TH
dc.subjectคุกกี้th_TH
dc.subjectอาหาร -- การผลิตth_TH
dc.titleรายงานการวิจัยเรื่องการสร้างมูลค่าและการจัดการเชิงธุรกิจผลิตภัณฑ์คุกกี้ข้าวสังข์หยดเพื่อสุขภาพth_TH
dc.title.alternativeBusiness management and value added creation of Sangyod Rice health cookies.th_TH
dc.typeResearchth_TH
Appears in Collections:Research

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ปาจรีย์ เรืองกลับ.pdf5.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.