DSpace Repository

Productionand Use of Gelatin Hydrolysate from Fish Skin as Cryoprotectant for Improving Surimi Quality

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sappasith Klomklao th_TH
dc.contributor.advisor Simpson, Benjamin K. th_TH
dc.contributor.author Sakonwat Kuepethkaew th_TH
dc.contributor.author สกนวัจน์ เกื้อเพชร์แก้ว th_TH
dc.date.accessioned 2024-07-31T07:02:26Z
dc.date.available 2024-07-31T07:02:26Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.uri http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/858
dc.description Thesis (Ph.D. (Biotechnology)) -- Thaksin University, 2023. th_TH
dc.language.iso en th_TH
dc.publisher Thaksin University th_TH
dc.subject Enzymes -- Biotechnology th_TH
dc.subject Enzymes -- Isolation and purification th_TH
dc.subject Gelatin th_TH
dc.title Productionand Use of Gelatin Hydrolysate from Fish Skin as Cryoprotectant for Improving Surimi Quality th_TH
dc.title.alternative การผลิตและการใช้เจลาตินไฮโดรไลเสตจากหนังปลาในการเป็นสาร Cryoprotectant เพื่อปรับปรุงคุณภาพซูริมิ th_TH
dc.type Thesis th_TH


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • Theses [96]
    วิทยานิพนธ์, ดุษฎีนิพนธ์

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account