DSpace Repository

Purification, Immobilization and Characterization of Trypsin from Spleen of Albacore Tuna (Thunnus alalunga) and Its Applications

Show simple item record

dc.contributor.advisor Sappasith Klomklao th_TH
dc.contributor.advisor Wonnop Visessanguan th_TH
dc.contributor.advisor Simpson, Benjamin K. th_TH
dc.contributor.advisor Yoshida, Asami th_TH
dc.contributor.author Tanchanok Poonsin th_TH
dc.contributor.author ธัญชนก พูนศิลป์ th_TH
dc.date.accessioned 2021-09-29T09:16:36Z
dc.date.available 2021-09-29T09:16:36Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.uri http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/226
dc.description Thesis (Ph.D.(Biotechnology)) -- Thaksin University, 2018. th_TH
dc.language.iso en_US th_TH
dc.publisher Thaksin University th_TH
dc.subject Trypsin th_TH
dc.subject Tuna th_TH
dc.subject Enzymes -- Biotechnology th_TH
dc.subject Enzymes -- Isolation and purification th_TH
dc.subject Enzymology th_TH
dc.title Purification, Immobilization and Characterization of Trypsin from Spleen of Albacore Tuna (Thunnus alalunga) and Its Applications th_TH
dc.title.alternative การทำบริสุทธิ์, การตรึงและการจะแนกคุณลักษณะของเอนไซม์ทริปซินจากม้ามปลาทูน่าพันธุ์ครีบยาว (Thunnus alalunga) และการประยุกต์ใช้ th_TH
dc.type Thesis th_TH


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • Theses [92]
    วิทยานิพนธ์, ดุษฎีนิพนธ์

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account