dc.contributor.advisor |
Sappasith Klomklao |
th_TH |
dc.contributor.advisor |
Wonnop Visessanguan |
th_TH |
dc.contributor.advisor |
Simpson, Benjamin K. |
th_TH |
dc.contributor.advisor |
Yoshida, Asami |
th_TH |
dc.contributor.author |
Tanchanok Poonsin |
th_TH |
dc.contributor.author |
ธัญชนก พูนศิลป์ |
th_TH |
dc.date.accessioned |
2021-09-29T09:16:36Z |
|
dc.date.available |
2021-09-29T09:16:36Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.uri |
http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/226 |
|
dc.description |
Thesis (Ph.D.(Biotechnology)) -- Thaksin University, 2018. |
th_TH |
dc.language.iso |
en_US |
th_TH |
dc.publisher |
Thaksin University |
th_TH |
dc.subject |
Trypsin |
th_TH |
dc.subject |
Tuna |
th_TH |
dc.subject |
Enzymes -- Biotechnology |
th_TH |
dc.subject |
Enzymes -- Isolation and purification |
th_TH |
dc.subject |
Enzymology |
th_TH |
dc.title |
Purification, Immobilization and Characterization of Trypsin from Spleen of Albacore Tuna (Thunnus alalunga) and Its Applications |
th_TH |
dc.title.alternative |
การทำบริสุทธิ์, การตรึงและการจะแนกคุณลักษณะของเอนไซม์ทริปซินจากม้ามปลาทูน่าพันธุ์ครีบยาว (Thunnus alalunga) และการประยุกต์ใช้ |
th_TH |
dc.type |
Thesis |
th_TH |