dc.contributor.advisor | Samak Kaewsuksaeng | th_TH |
dc.contributor.advisor | Takeda, Seiji | th_TH |
dc.contributor.author | Natthakan Maksuwan | th_TH |
dc.contributor.author | ณัฐกานต์ มากสุวรรณ์ | th_TH |
dc.date.accessioned | 2021-09-29T08:34:58Z | |
dc.date.available | 2021-09-29T08:34:58Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/221 | |
dc.description | Thesis (M.Sc.(Biotechnology)) -- Thaksin University, 2019. | th_TH |
dc.language.iso | en_US | th_TH |
dc.publisher | Thaksin University | th_TH |
dc.subject | Lotus -- Research | th_TH |
dc.title | Delay of Postharvest Senescence and Prolong Shelf Life of Commercially Cut Lotus Flowers Using Ethanol and Analoges of Pyridinedicarboxylic Acid | th_TH |
dc.title.alternative | การชะลอการเสื่อมสภาพหลังการเก็บเกี่ยวและยืดอายุการวางจำหน่ายของบัวตัดดอกทางการค้า โดยใช้เอทานอลและสารสะลาย pyridinedicarboxylic acid | th_TH |
dc.type | Thesis | th_TH |