DSpace Repository

Delay of Postharvest Senescence and Prolong Shelf Life of Commercially Cut Lotus Flowers Using Ethanol and Analoges of Pyridinedicarboxylic Acid

Show simple item record

dc.contributor.advisor Samak Kaewsuksaeng th_TH
dc.contributor.advisor Takeda, Seiji th_TH
dc.contributor.author Natthakan Maksuwan th_TH
dc.contributor.author ณัฐกานต์ มากสุวรรณ์ th_TH
dc.date.accessioned 2021-09-29T08:34:58Z
dc.date.available 2021-09-29T08:34:58Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://ir.tsu.ac.th/xmlui/123456789/221
dc.description Thesis (M.Sc.(Biotechnology)) -- Thaksin University, 2019. th_TH
dc.language.iso en_US th_TH
dc.publisher Thaksin University th_TH
dc.subject Lotus -- Research th_TH
dc.title Delay of Postharvest Senescence and Prolong Shelf Life of Commercially Cut Lotus Flowers Using Ethanol and Analoges of Pyridinedicarboxylic Acid th_TH
dc.title.alternative การชะลอการเสื่อมสภาพหลังการเก็บเกี่ยวและยืดอายุการวางจำหน่ายของบัวตัดดอกทางการค้า โดยใช้เอทานอลและสารสะลาย pyridinedicarboxylic acid th_TH
dc.type Thesis th_TH


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • Theses [92]
    วิทยานิพนธ์, ดุษฎีนิพนธ์

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account